Skip to content.

December 8, 2014 | Bahrain

Bahraini Breakfast!

Biasanya saya kalau breakfast itu makannya buah, jus, susu dan cereal/oatmeal. Tapii ternyata di Bahrain ada yang namanya Bahraini traditional breakfast. Jadi lah saya coba ya ini harus. Aduh seru banget ni breakfast. Terdiri dari aneka macam mulai dari rotinya hingga aneka cocolannya. Ada juga yang seperti roti bantal tapi didalamnya itu keju melt dengan campuran bawang merah dan bawang bombay iris. Seriously, this is one of the best breakfast experience I’ve ever had!

Mara Mostafa, one of famous Bahrain fashion blogger took me and Margie to a cute breakfast restaurant called Saffron by Jane, in Muharraq area. Muharraq is an old town in Bahrain, also quite famous for tourist. But since there aren’t many tourist visit Bahrain so I can say it’s not so touristy area anyway :p

We can still find an old original buildings in this area. Very pretty apalagi untuk pemotratan.

The location of the restaurant is inside Muharraq Souq. This area is pretty and authentic. Semacam Kota Tua di Jakarta lah.

I ate everything served on my plate. Yes, it was a huuggee breakfast. And I loved everything! The roti, the dippings, even the Karak. Karak is somewhat similar to chai tea or Indian tea or Te’O kalo di Singapore/Malaysia. Tapi dalam ingredients karak ada cardamon nya.

IMG_3561.JPG

IMG_3565.JPG

IMG_3585.JPG

I took picture of Margie in front of the restaurant

IMG_3569.JPG

With beautiful Mara, learning about Bahrain fashion scenes..

 

IMG_3658.JPG

This is Bahraini shot! Lebai aja nih gaya gue padahal dijamin no alcohol inside :p.. Rasanya enak lhooo seger gitu rasa saffron.

 

IMG_3657.JPG

Short touring of Muharraq Souq

 

IMG_3623.JPG

Share Our Post

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter

Related Posts

There are no related posts on this entry.

Comments

There are no comments on this entry.

Add a Comment